Gissa vem?









Bakning & Umgänge


Jag misslyckades med morotstårtan. Lade på glasyren innan kakan kallnat så allt smälte. Därför tappade jag tålamodet och bakade bara morotstårta och kladdkaka. Resterande bakning får bli en annan dag :)








Dessa vänner kom och fikade och umgicks med mig hela gårdagskvällen :)







Bakdax!


Jag är så sugen på att sätta igång med bakning! Kladdkaka, cheescake, bullar, sockerkaka, morotskaka. Kladdigt-Gott-Onyttigt!
Så nu ska jag springa på ica och inhandla de ingredienser som fattas här hemma. Bildresultat kommer senare! :)

   





Systrar på besök


Vid ett tiden idag kom två av mina systrar på besök. Alltid lika uppiggande at ha dem här! Nichlas har underhållt dem med det ena och de andra under dagen och vi avslutde med middag - spagetti och köttfärssås









Vårens färger!



Målade naglar tidigare idag så nu sprudlar vårkänslor. Brar solen och grus som fattas! :)





Earth Hour - Släck en timme för klimatet!


Igår sällskapade jag, lina och josse hemma hos lina. Under Earth Hour  passade vi på att spela kort och tända ljus :)

Innan kvällens slut kom även ida på besök. Snackade om allt mellan himmel och jord så  nu har man känslor på rätt nivå igen! :) Tack för en trevlig kväll!





Gävle!


klev upp klockan 7 imorse för att ta bussen till bollnäs och x-tåget till gävle med syster och rebecca. Fanns inte så mycket som jag ville ha men jag fick med mig en tunika, kortare jeansjacka och en t-shirt hem! Och såklart lite annat småplock :) Lägger upp bilder senare.

Camilla fick en valfri piercing av mig i julklapp och i dag utnyttjade hon den till fullo! :) Duktig men väldigt nervös tjej



Nu ska jag kila iväg till lina och spela wii!






The Grudge 3


Sitter hemma hos Josse och Emila nu. Vi har precis tagit en paus från filmen "The Grudge 3" för paret skulle ner i tvättstugan en sväng. Jävlar oken läskig film alltså!

Senare när Nikke kommer hem ska vi laga mat. Kött och potatisgratäng blir det! :) Sedan kommer nog Lina förbi och då blir det chips och tv!

Förresten, jag hann aldrig iväg till bollnäs igår och leka med christinas hund, därav intga bilder heller. Men jag har snott några myspysfina bilder från hennes blogg så ni kan se vilken jättemys han är! :)






God Morgon Fredag!


Inget bloggande igår. Anldeningen är att jag hade fullt upp med att storstäda lägenheten efter jobbet och när jag väl skulle in och uppdatera så gick det inte att logga in!
Jag torkade luckorna i köket, rengjorde ugnen, spisen, kylen, frysen och fläkten. Sedan torkade jag alla hyllplan i lägenhaten. Dammsög, rengjorde toalett och handfat. Många timmar gick åt för en sådan storstädning. Det är ju inte någon ynka liten två vi bor i utan här är det fem rum och kök som ska städas, och det tar tid kan jag lova! :) Sedan var det dags för matlagning. Där orkade jag inte lägga ner så mycket energi så jag stekte bacon och kokade pasta. Blandade sedan i creme fraiche och rörde om allt i en bunke. Gick på ca tio min och så är det bara att sleva i sig :) HAHA!

Idag vid tretiden får jag helg! Kvällen kommer att spenderas hemma. Lungt och skönt famför Let's Dance Finalen. Lite roliga att se BlondinBella igen :)
Morgondagen kommer innebära shopping i Gävle tillsammans med Systeryster och hennes vän. Camilla ska ju pierca tungan och såklart ska jag följa med! Hon fick det utav mig och nichlas i julklapp, så det är jag som pröjsar för kalaset.

Nu är det jobb som gäller. Faktureing och planering. Ha en bra dag allesammans!



Visste du att..


Om man lade ihop styrkan hos alla muskler, skulle en normal människa kunna lyfta cirka 25 ton. Det motsvarar 4-5 elefanter.






Earth Hour


Anmäl dig själv  på världsnaturfondens hemsida om du vill vara med i Earth Hour den 28 mars! :)



Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.







God Morgon Onsdag!


Wehoo, Löning idag! Det kommer att sitta riktigt fint i plånboken kan jag lova! :) Har ju försäkrat katterna, vilket kostar 1500 kr/år så jag tänkte betala det årsvis ist för att lägga upp det månadsvis genom autogirot. Mycket pengar på engång, men det är de värda :)

Imorgon torsdag tänkte jag följa med Lina hem till Christina för att underhålla lill vovven som hon skaffat. Kära nån vad söt han är! :) Så bilder kommer imorgon kväll! :)

Nu tänkte jag ta min en kaffepaus och gå ut och röka en sväng!



GRATTIS NIKKEBABE!


Hela 22 år bli Nirre idag, Grattis Älskling! :)








SM-Final 2009


Bilderna får tala för sig själva:











































Stockholm hejjar på oss!


Fick ett mms av moster min som bor i stockholm idag :) Se så fin nummerksylt postbilen har! HAHA!






Naglar!


Bilder från dagens skönhetsbehandling:


Självklart har jag laddat upp för SM-Finalen
EIF





2 dagar kvar


Idag blev det arbete igen. Skönt! Jag och Elisabeth gick ut på lunchen och käkade kebab på Atlantic. Skitgott! :)

Imorgon har jag tagit kompledigt i 2 timmar för att unna mig en skönhetsbehandlig i naglar. Sist missade jag tiden, så nu är det två månader sedan jag var i väg. Bilder kommer i morgon på resultatet!

På lördag är det dags! Edsbysupportrar möter upp VSK i uppsala för den sista och mest spännande bandymatchen i år, SM-Finalen! Ska ladda upp med lite alkohol inför lördagen och fixa supporterkläder. Min matchtröja har ju försvunnit, någon som sett den?!




Paket


Gissa vad systeryster kommer att få av mig i present?






Partylite


Igår kom kusin Bettan hit med mina Partylite ljus. De luktar gudomligt goda, godaste jag någonsin haft!












Grattis MADDE!


Fick just ett oväntat sms från nichlas syster: "Jag har fått körkort!"
Jag blev så glad! Stort Grattis Gumman!






GRATTIS SYSTER!









Godmorgon Onsdag!


Onsdag förmiddag och solen lyser som aldrig förr! Så härligt att vakna till strålande sol och känna hur vårkänslorna sprudlar genom kroppen. Därför bjuder jag på några morgonbilder från vår balkong! :)





Jag är hemma från jobbet iadg med. Fortfarande sjuk, men jag hoppas jag blir bättre så jag kan gå imorgon. Synd att jag inte orkade idag, för nu missade jag vår revisor som är här och hjälper oss. Han är så himla go! Men jag kan ju hoppas på att få vara kvar på PL så blir det ännu fler ånger jag kommer att få träffa honom! :)






Hejdå Josefin!




Imorgon flyger lilla josefin till tyskland och meingen är att hon ska vara borta i ett år som au pair. Till midsommar kommer hon troligtvis hem en sväng på semester så då får vi träffa sötnöten igen :)

Ikväll ska vi samlas och säga hejdå, fika och prata strunt. Får se hur länge jag orkar, eftersom jag är sjuk, men jag måste ju få säga hejdå till henne då jag inte komemr att träffa henne på flera månader!





Haha!




Något som drar på smilbanden iaf! :)





Sjuk


Som ovan är sant. Halsen värker, jag har haft feber och är klen i kroppen! :(
Varför?





Bakis två dagar i rad!


Imorse var det segt att kliva upp ur sängen kan jag lova! Jag och nichlas somnade på soffan igår kväll så imorse vaknade jag även där. Trött och helt slut i kroppen tvingade jag mig själv upp. Tanken kom att jag kanske skulle sjukanmäla mig och vara hemma idag. Men vad fan, jag får väl stå för mina misstag och kämpa mig igenom dagen. Som jag tänkte gjorde jag.
Började morgonnen med en ipren och kaffe, och så har det fortsatt hela dagen. Ipren-kaffe-ipren-kaffe!

Ikväll ska jag väg och köpa bussbiljett till Uppsala på lördag. Det blev ju nämligen SM-Final i Bandy i år igen för Edsbyn. Vilka de möter i Finalen avgörs ikväll. Västerås VS. Sandviken!

Lillesyster Matilda blir hela 9 år idag och ska därför firas! Så efter jag köpt bussbiljett drar jag till vängsboligan och fikar och delar ut present!:)

Ha en trevlig dag allesammans!!



Seg


Fy satan vad seg och trött jag är idag! Fick till och med skippa kalas för systrar i vängsbo idag!

Lägger in lite bilder sedan gårdagen.




























Jobbar Över


Lördag morgon och jag klev upp 06.00! Detta bara pga. att jag jobbar över i produktionen idag. Men som vanligt vill ju inte maskinerna fungera så jag passade på att gå upp på kontoret en sväng för att sortera posten som jag inte hann med igår, och så passade jag även på att skriva en rad här. Så nu vet ni vart jag håller hus! :)

Ikväll ska vi till Ida Strandell för att hon fyller hela 20 år idag! GRATTIS GUMMAN!
Där bjuds det på middag och champagne! Sedan bär det av till tranan vid midnatt :)

Ha en trevlig lördag allesammans!



Visste du att..


När en människa tar sig en lur på en timme förbränner hon lika mycket energi som det behövs för att koka vatten till cirka 7 koppar te.




Plankstek!


Jag och lina lyxade till det ikväll med planka från Atlantic :)





GLASS!


Ida kom förbi här hemma för någon dag sedan. Vi glassade till det riktigt rejält! :)





Bollnäs!


Snart far jag och rebecka till bollnäs. Shopping i storsta'n som det heter! :)



Earth Hour - Släck en timme för klimatet!


Klockan halv nio på kvällen lördagen den 28 mars 2009 kommer miljontals människor runt hela världen att släcka ljuset i en timme. Att släcka ljuset under Earth Hour sänder en viktig signal till alla styrande i världen: Du visar att de har ditt stöd att fatta kraftfulla beslut i klimatfrågan. Närmast i tiden ligger det avgörande klimatavtalet i Köpenhamn, december 2009. Jag hoppas att du också vill delta, det kommer jag!




Arbetslös, NOT!


Jag fick förlängning idag. Till och med 15 april! :) En hel månad, det vill säga att min provanställning går ut då, och får jag vara kvar efter den 15:e så övergår min anställning till tillsavidareanställning. Det innebär att om de behöver säga upp någon efter det är det inte säkert att det är jag som får gå först utan då kanske någon annan blir drabbad ist. Synd det med, men idagsläget bör och får man vara egoistisk då det är så snålt med jobb.

Så min dag är bra och blir bara bättre. Hoppas byn vinner ikväll nu! :)




Finbsök från Norge :)


Anna Baby är ju hemma på besök, så snart kommer hon hit och gör mig sällskap! :)



Tisdag


Sista veckan för mig som arbetande kvinna. Nästa vecka blir jag arbetslös och det vill vara första och sista gången i mitt liv! Jag tror att jag kommer få krupp på mig själv om jag går hemma alles för länge! Jag måste finna mig en hobby eller liknande så jag inte får spader!

Ikväll kommer lina och jossan hit och kollar på "den rätta för Rosing", "Desparate Housewives" och "Christine". Tisdagar är den bästa tv-kvällen av alla dagar! Och så onsdagen med "Grace Anatomy" såklart!

Ha en trevlig kväll allesammans!




HAHA!


Hittade skitroliga bilder på jossan sen i somras! HAHA





Vi skulle till jössebo på midsommardans och förfestade hemma hos linas föräldrar i vängsbo :)





Mest Taggad!


Ida, på lördag! Jag är mest taggad av allt och alla, satan vad jag längtar!
Bästa musiken, bästa sällskapet och BÄSTA TRANAN! :)






Edsbyn - Sirius


Ikväll ska jag ta mig an och passa på att gå på min första hemmamatch i bandy. Det är ju riktigt spännande nu när sirius spelade så pass bra i lördags. Så vi ses kl. 19.00 på dina arena!




Inköp


I samband med klippningen passade jag på att köpa lite hårprodukter. Jag kan varmt redkomendera dessa!

Hårspray, Dust it & Värmeskydd


Sedan var jag på centrumhuset och köpte detta. Bubbelgumsrosa nagellack, Fundation och rouge :) SUPERSNYGGT!





Kärlek ♥








Yes Man!




Kollade på Yes Man inatt. Den var riktigt bra! Jim Carry är en av de bästa skådespelarna jag vet! Hans roller passar så bra in på honom och han gör dem så bra :) En film att rekomendera





Nya Kalle? :)


Jag designade min egen kalle! Se så snygg ;) HAHA!














God morgon Lördag!


Uppe med tuppen idag pga. att kattfan krossade sönder en ljuslykta för mig. Så upp halv 9 och börja dammsuga. En bra start på en underbar lördag? Jag som trodde jag skulle få sova ut!

Det positiva med att gå upp tidigt är Nyhetsmorgon! Allt man har missat under veckan repeteras här så nu är jag med i matchen igen! :)
Skitroligt att Michael Jackson ska ha 10 konserter i London i sommar. Jag är supersugen på att åka dit! Jossen hänger SÄKERT med! Så nu är det bara att se till att få tag i biljetter :) Vet inte när de släpps bara.


Nu ska jag försöka få ihop en fin frukost och avnjuta en cigarett på balkongen i morgonrock tillsammans med en varm kopp kaffe! :)


Visste du att..


Om jorden hade varit helt jämn och slät som en biljardboll så hade den varit täckt av ett vattenlager med 250 meters djup.





Fredag


Efter allt fixande med avtal tycker jag att jag är värd något fint. Något gott. Kanske en middag från scandic. Det räcker att den kommer i en matlåda, bara jag slipper laga den själv :) Haha!
Jag passar på att ta en powernap nu innan Nichlas kommer. Och eftersom han inte kommer förrän vid sextiden blir det en lång powernap :)

Trevlig Helg Allesammans!





Intjänade småslantar som blir storslantar i längden!


När man flyttar hemifrån och ska till med att beställa tv, bredband, telefoni, elverk etc. så bör man tänka efter en extra gång innan man bestämmer sig för vilket slags bolag man ska vända sig till och vad man bör tänka på innan något tecknas.

Ingen har tidigare påpekat att man bör ha ett avtal med sitt elbolag om hur hög månadsavgiften skall vara. Ingen någonsin har sagt det till mig, och inte heller gör de så stor reklam för det hela heller. Men idag när räkningen från vårt elverk kom höll ögonen på att hoppa ur mig! Elförbrukningen för ynka 2 månader hamnade på 2541 kr! Fattar ni, för 2 månader bara! Skitförbannad och less ringde jag elverket och enligt henne där hade man inte tecknat något avtal ännu så då körde de automatiskt på en "tillsvidare avgift". Men hur i hela världen skulle jag kunna veta det då? Efter många om och men så kom det ju fram till att det varken var mitt eller Nichlas fel att inget avtal hade skrivits utan att Nichlas mor hade på egen hand skrivit över det utan att få information om att man ska skriva avtal. Herregud! Så nu får vi punga upp 2541 kr för helvetesel! Sist vi fick elräkning var den på 351 kr. Skaplig skillnad. Så tänk er för när ni ska välja elverk och att det SKA tecknas avtal för billigast månadsförbrukning. Jag tecknade iaf rörligt avtal idag, vilket tjejen i telefonen erbjöd mig som billigast möjligt. Men ändå konstigt att Nichlas mamma kan få rättigheten att fixa så att Nichlas står på elen i vår lägenhet utan Nichlas medgivande. Finns det inga riktiga regler för sånt?

I samband med allt detta ståhej så passade jag på att ringa Telia och fixa avtal med dem också. Om ett billigare alternativ i fast telefoni - mini. Det innebär att det inte är någon fast avgift per månad och man ringer för 69 öre/min till alla mobiler och för 20 öre/min till fasta telefoner dygnet runt. Det tidigare som vi hade var Telia bas och innebar att vi hade en fast avgift på 375 kr/månaden plus det vi ringer för. Det var alles för dyrt! Lika så med mitt mobila bredband sammankopplade jag med vårt fasta bredband. Det tjänade jag ca 50 kr/mån på!

Blir ju en del pengar i längden :)




Skrattar för sig själv!


Jag sitter här. I min ensamhet tillsammans med katterna som sällskap. Kollar på vänner och småskrattar för mig själv. Helt plötsligt kommer jag på mig själv. Att jag sitter här alles själv och skrattar. Ingen hör ju. Hur dumt är inte det?




Ni känner mig! ♥


1. Jag har åkt ambulans 2 gånger i mitt liv
2. De första tre åren jag och Nichlas var tillsammans gjorde vi slut fem gånger
3. Jag har tre piercingar
4. Under mina två år som körkortsinnehavare har jag hunnit med att förstöra en kamrem, backat på en annan bil som stod parkerad, kört sönder ett avgassystem, backat in i en snödriva då jag trodde att vägen gick åt ett annat håll, kraschat en bil i ett farthinder, punkterat ett däck
5. Jag blonderar mitt hår ← RÄTT SVAR!
6. Jag sover fortfarande med gosedjur

Jag har aldrig i hela mitt liv blonderat håret. Så det ni ser av mig är bara orginal :)

Alla hade rätt!

Visste du att..


Eftersom stål utvidgas av värme, så är Eiffeltornet 15,24 cm högre på sommaren än på vintern.





A-A-A-A-K!


Arbetsförmedlingen-Arbetslöashetskassan-Arbetsplats-Komvux.
Detta är mina prio ett just nu. Om en och en halv vecka är jag arbetslös, tur jag har min karl som jag kan luta mig tillbaka på.


Längesen!


Satt och kollade igenom urgammla bilder på Nichlas data. Hittade den här från 2004. Vi var på Gyllene Tider i Falun, Lugnet. Första gången jag och Nichlas kysstes. Det känns som evigheter sedan!



Gissa vad!


Berätta sex saker om dej själv och en av dom är en lögn.

1. Jag har åkt ambulans 2 gånger i mitt liv
2. De första tre åren jag och Nichlas var tillsammans gjorde vi slut fem gånger
3. Jag har tre piercingar
4. Under mina två år som körkortsinnehavare har jag hunnit med att förstöra en kamrem, backat på en annan bil som stod parkerad, kört sönder ett avgassystem, backat in i en snödriva då jag trodde att vägen gick åt ett annat håll, kraschat en bil i ett farthinder, punkterat ett däck
5. Jag blonderar mitt hår
6. Jag sover fortfarande med gosedjur



Gissa vilken som är lögn ?

Visste du att..


 Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.






Starta Eget kurs


Imorgon kl. 18.30-19.30 här på arbetsförmedlingen i Edsbyn. Ses där! :)




Förlängning


Nämde jag att jag har jobbet kvar en vecka till? Eftersom min arbetsgivare är så gullig och snäll så behöver jag inte sluta förrän den 13:e mars ist för den 6:e! Sen efter det får jag se vad som hända skall.

Visste du att..


 En isbjörns skinn är svart, och pälsen är inte vit utan snarare ljus





Nya kläder!


I fredags i samband med klipp och färg fick jag Eve på Såfin att tvinga på mig lite nytt till min garderob. Super tack Evelina, jag blev riktigt nöjd! :)

Tre par jeansleggings

En jättesöt blus!





Uppdatering!


ojojoj, nu var det några dagar sedan jag skrev. Anledningen är enkel, det har inte funnits någon tid lver för bloggande. Men här kommer en uppdatering!

I Fredgas var jag och klippte och färgade håret efter jobbet. Självklart var det min kära vän Lina som fixade till mig :) Hon är så duktigt och jag har aldrig gått från henna utan att vara nöjd! Hon jobbar på Cut & Colour i Bollnäs och heter Lina Lennartsson! Bästa vän och bästa frisör :) Så är du inte nöjd efter ett besök hos frisören råder jag er till att testa henne!
Färgen blev den här gången en rödviolett effekt, men just nu när den är nyfärgad drar den mer åt den lila hållet. Om något tvätt är den säkert jätteröd! :)

Lördagen, alltså gårdagen, fixade Lina ihop en förfest hemma hos henne och jag, josse, christina, nina, jossan och ida hade det väldigt trevligt! Det blev en hel del spel, med andra ord och Wii, alkohol och prat! :) Vi begav oss till bollnäs för att gå på Hela Huset Gungar, MEN de släppte inte in fler personer när vi kom dit. Efter många om och men vart vi så illa tvungen att gå på Tranan och där shakade vi stjärt som aldrig förr! Haha! En roiktigt rolig kväll blev det tillslut och bilresan hem med all sång var wonderbar! :)


































RSS 2.0