Kattungar (igen!)



Nu har min mormor och morfars katthona fått en till kull kattungar på två stycken hankatter. Verkligen jättesöta! Är du intresserad så maila mig gärna: [email protected]



Det är samma kattmamma till dessa småttingar som det är till båda mina bebisar nedan


Mamman till kattungarna har Norskskogskatt i sig då hon är långhårig.
Kattungarna är leveransklara i slutet av oktober då de är 12 veckor gamla
Mer info vid visat intresse





David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch





 

Äckligt bra!

 

 

 



Fest hos Nina!



Nina och joel har ju flyttat till en två:a på skidan här i byn och för någon helg sedan körde jag, linnea, lina och nina impulsivt på fest hos dem :) Kvällen slutade dock inte lika bra för lina som den gjorde för oss andra, men jag hade däremot väldigt skoj! ;)







PL-Glas fest på IP



Mitt gamla jobb bjöd med mig på middag, bowling och fest på IP Bowling och Gym här i Edsbyn. Bilderna får tala för sig själva

















SÅ JÄKLA SNYGG LUFTGITARR HAN HAR ;)






Jag har lovat uppdatering!



Och så blir det nu!




Bilder






































Fortsättning följer...




Rhodos



Har totalt glömt bort att lägga in bilderna från Rhodosresan jag och Nichlas var på i augusti. Här kommer några stycken. Fler hittar ni på min facebook

Det var den bästa resan! Tack Nichlas ♥






Spotify!



Nu har jag ängtligen införskaffat mig Spotify, precis som alla andra.
Då jag aldrig fick någon invite så köpte jag en invite på tradera för 24 kr. Ingen månadsbindning utan bara en engångskostnad.






Låtlista!



5 riktigt bra låtar just nu:

  1. Nickelback - Something in your mouth
  2. Pitbull - Hotel room service
  3. Akon feat. David Guetta - Sexy bitch
  4. Muse - Supermassive black hole (Twilight)
  5. Blue Fundation - Eyes on fire (Twilight)




Salong Donna


Den 16 september har jag varit arbetslös i 5 månader. Hela fem månader! Förstår ni vad värdelöst?! Vissa kanske tycker att det borde vara skönt att vara ledig, men jag kan med gott smavete säga att endast de 2 första veckorna var skön. Då kunde man sova ut om dagarna och hinna med att göra det man inte annars hann med. Men nu då, efter fem månader står jag på exakt samma ställe och trampar om och om igen. Funderingar på flytt och jobb i Norge eller någon annastans i Sverige har jag hunnit funderat över men ingeting jag kännt har varit akuellt. Dels för att Nichlas har anställning på Scandic i Bollnäs och dels för att vi båda två trivs i Edsbyn och har köpt lägenhet här.

Som tur är så ska jag få börja med en tre månaders praktik i receptionen/bokningen på Salong Donna i Bollnäs. Jag är så upprymd av gläde och stolthet att få börja där. Den 21:a september börjar min praktik och pågår tom. den 21:a december. Därefter kommer (HOPPAS!) jag få en anställning hos dem :)





Sluta RÖKA!


Det hade jag glömt! I igår, tisdag, slutade jag röka. Jag klarade en HEL dag, men idag (onsdag) har jag hunnit med tre cigaretter... Skärpning Caroline!






Ska jag fortsätta att blogga?


Hösten är på ingång och sommaruppehållet är över. Det var nämligen så jag hade tänkt. Att efter sommaren dra igång med mitt bloggande igen. Men jag känner ingen större lust för att blogga mer! Det är så mycket roligare att läsa andras bloggar och hålla koll på folk man känner och inte känner. Och såklart har ju nästan alla facebook. Där är jag ju in flera gånger om dagen.

Är mitt liv så spännande att läsa om? Jag har ju inte uppdaterat er om nästan någonting allls, och läsarna förvinner ju mer sällan jag skriver.






RSS 2.0