Invigning av Frostkilen 2009










Fest i Långehed


Alice och Matilda hade Fest i Långehed. Jag ställde upp (igen) och skjutsade. Riktigt rolig fest tyckte jag, även fast jag var nykter! :) Tyvärr slutade kvällen inte lika roligt då pojkarna jag skjutsade muppade upp sig med några killar från Alfta (tror jag). Så där fick de flesta lyssna på en väldigt arg, eller rättare sagt jävligt förbannad Caroline. Ber om ursäkt för det, men meningen var att pojkarna skulle hoppa in i bilen, vilket de gjorde efter mitt utbrott, HAHA!








Öje SOMMAR!

















Chaufför till tranan


Nichlas och pojkarna ville på tranan i onsdags efter fotbollen så jag ställde snällt upp och skjutsade dem. Blev själv kvar inne en sväng så jag passade på att knäppa kort! :P









Molger övar inför Sverige-Danmark


Fick den här söta fotbollströjan av Melinda för några dagar sdan, då deras hund Greven inte kunde ha den! HAHA!







Champions League-FINAL


Nu har man ätit en hamburgare med dressing, sallad, rostadlök, ketchup och salad! GOTT!!!! nu kollar jag på Finalen mellern Barcelona - Manchester united. Just nu står det 1-0 till barcelona. "Robin och erik är väldigt glada" Katterna springer runt och är alldeles upplivade för folket som är här.
Mer kommer senare!

(Robin Nilsson)

Visste du att..


Nordamerika avlägsnar sig från Europa med 8 cm om året




Vem är det?


Är det Kingen eller har Christina skaffat sig en chihuahua? ;) HAHA!







Grekisk Afton


I lördags blev jag, Lisa, Lina och Jossan hembjuden till Ida på Grekisk Afton. Mot midnatt bar vi iväg till tranan, och där lovar jag er att det var dött Men ack så skoj vi hade! :)






















Grillning i Vängsbo


Förra veckan åkte vi til Linas föräldrar och grillade!









Visste du att..


En struts öga är större än dess hjärna.




Fisk


Haha, nyss när jag var ut och rökte la jag märke till att denna fisk som igger nedanför vår balkong! Vem lämnar en stackars fisk på asfalten såhär? Jag kanske ska ta upp den och koka den till Rosa och Molger (katterna)? :)



Onsdags Tranan


Jossan, Lina och Ida kom hit hem till mig och Nichlas. Grabbarna stack tidigare med bussen till tranan och vi tjejer fick skjuts av Christina (Kingens matte).






Jätterolig kväll och den slutade på Scandic för Nichlas och mig. Det satt ju inte fel med HotellFrukost sådär dagen efter kan jag lova! :)





Festprogrammet på Bröllopsfesten


Jag lovade ju er att visa hur bröllopsprogramet såg ut. Det jag och josse suttit med, jag vet inte hur många timmar ,i flera veckor och pysslat med.

















Uppträdande under kvällen lät INTE såhär!


Vi söta fina flickor från Edsbyn skulle spexa till ett litet uppträdande under bröllopsfesten. Tyvärr så fick vi inte med det på varken film eller kort så det får duga med ett filmklipp från bilfärden då vi sitter och övar in låten!

Då folk har undrat vad vi sjunger i låten lägger jag in texten här nedan:

Musik: Lena PH - Det gör ont

vers.
Finns det nå mer att säga? Ni båda har sagt ja
Du ser ut som värsta ängeln!
Lina: Jag önskar det var jaaag....
Och nu är vi på festen och ni har många minnen kvar

ref.
Ååh, kär hon är kär - hon är kär!
Hon har hittat sig en kille, vars efternamn hon bär
Vi vet att hon är kär hon är kär - hon är kär!
Och Vi önskar Er all lycka som framtiden bär
Ååh alla omkring, vill se Brudens riiiing
HON ÄR KÄÄR!

vers.
Men låt oss titta bakåt åt de minnen VI har haft
Josse: Jag trodde du va kille!
Nina: Och du är heller inget snille...
Å Teo vi har näckat, i Timsjön vid Fullsborn..

ref.
Ååh, Kär hon är kär....

vers.
Det sista vi kommer glömma är skoterturerna med dig
Carro: och mackorna med bea
Åååh, vilken underbar tjeej!

ref.
Kär Du är kär, - Du är kär!
Du har hittat dig en kille, vars efternamn Du bär!
Vi vet att Du är kär Du är kär - Du är kär
Och Vi önskar Er all lycka som framtiden bär
Ååh alla omkriing - vill se FRIDAS riing
Ååååh, hon är käär
Så käär

Du lyser upp hela rummet
Ååh du är kär




Bröllop den 16 maj 2009


Nu har vi äntligen varit till Uppsala och sett, firat och njutit av Frida och Teodors bröllopsdag! Jag lägger in blider och är det någt ni undrar över så fråga på bara! :)

Jag, Jossan, Josse, Lina och emelie bar iväg från Edsbyn kl. 08.45 på lördagsmorgonen.





Framme vid kyrkan














Efter Vigseln drog sig alla mot Herrgården i Järlåsa där bröllopsfesten skulle hållas. När vi kom dit fanns det två helvita duvor på plats. Dessa skulle vara en symbol för Frida och Teodors kärlek och de skulle släppa ut dem så de kunde flyga iväg. Självklart var dessa duvor inhyrda och märkta, så de flög hem igen dit de hörde hemma.







Varje gång gästerna klingade med skedar i glasen skulle brudparet ställa sig upp på stolarna och kysa varandra
Maten var gudomlig! Det serverades Grillbuffe som varmrätt,  och kladdkaka, morotskaka, paj och snacks till efterrätt












Sedan skulle brudparet dra sig hem mot stället där de skulle tillbringa brölopsnatten, men innan de åkte så slängde Frida bröllopsbuketten över axeln. Tyvärr fick ingen av oss tjejer från byn buketten, men lycklig ska kvinnan som fick den vara! :)

TACK Frida & Teo för en underbart FIN Bröllopsdag och Kväll!





Målare på G!


Hela denna vecka har vi har en målare som SKA ha kommit till oss. Han var här i mångas och målartvättade alla fönster som ska målas om, sedan dess har vi inte sett av honom. Jag träffade på honom i trappuppgången igår och han menade att han skulle komma och göra klart hos oss idag, men ännu har jag inte sett av han! Jag hoppas verkligen att han kommer idag så vi kan ställa alla möbler till rätta igen, det är kaos här hemma nu!





Jamie Oliver Twist


Något lite allmänt roligt som händer idag är att Nichlas, min sambo, skall ha samtal över telefon med den kända Tv-kocken Jamie Oliver. Lite skojjigt sådär kockarna emellan. Nichlas jobbar nämligen på Scandic Bollnäs som kock. Där har han jobbat i över tre år. Det ska bli intressant att höra sen vad de har talat om. Jag har för mig att det handlar om den nya barn-menyn de har på Scandic :)







Puli


Sitter på blocket och kollar in alla söt hundraser som säljs inom gävleborgslän. Plötsligt hitar jag nog väldens mest häftigaste hundras, PULI! :)
Hunden föds som vilken hund som helst, men i vuxen ålder bildar den dreads! Världen häftigaste reggae-hund! Den tror jag ärligt att Nikke också skulle vilja ha! :)





ScrapBooking


En hemlighet som jag kan avlsöja är att jag och josse har arbetat jättehårt med Frida och Teodors festprogram till bröllopet. Det är ju dags nu snart, på lördag åker vi ner till Uppsala för att vittna Fridas och hennes blivande mans Vigsel :) Jag är verkligen jättetaggad och jag kan avslöja att jag kommer att gråta under vigseln, jag gjorde det på möhippan också när vi fick se frida i bröllopsklänningen :) Åh, så vacker tjejen kommer att vara!
Josse har även hunnit knepa ihop en låt som vi kommer att sjunga på bröllopet, men jag vet inte säkert om jag vågar lägga upp den här ännu, utifall Frida är in och kikar!
Lägger upp några bilder från vår scrapbooking som vi hållit på med den senaste veckan till festprogramet, men jag ska försöka att inte lägga ut allt för avslöjande bilder. Dom bilderna kommer efter bröllopet :)






Visste du att..


Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.





Lisa HEMMA!


Nu är lisafisa hemma från sydostasien efter tre månades resa! Idag träffade jag henne en sväng och hon var så fin! Så längesedan vi träffades :) Självklart ska vi träffas nu i veckan också

Himla snygg kropp tjejen har!





Fest i Grängsbo Byggdegård


I lördags efter festen hos kicki åkte jag och lina till grängsbo byggdegård. Där var det bandy/farmers fest så det stod höga till! Haha, så skoj det var :)














Jossan HEMMA


Hon överraskade oss alla med att komma hem tidigare från tyskland! :)





Tivoli med syster!


I lördags var jag barnvakt till syster matilda. Det var tivoli här i Edsbyn uppe vid gamla skolan på Norr. Vi åkte dit en sväng och jag tror på allvar att jag har blivit för gamal för att åka karusell! Haha, det räckte med två åk för mig sedan fick syster åka själv!





Kicki 21 år!


Vi vart bjuden hem till kicki på grillat och fest




















Sushi hos Lina


Lina bjöd mig och josse på sushi en lunch förra veckan. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mycket värre än vad det var att smaka, men faktiskt så skulle jag gärna äta det igen! :)









Massvis med uppdatering!


Nu kommer det några inlägg angående vad jag har hållit hus den senaste veckan :)

Planerar..


Ursäkta mig för en dunderdålig uppdatering! Jag och min goda vän josefin har nämligen fullt upp dygnen runt med att jobba på Frida & Teos bröllopsprogram.
När vi är klar så kommer det upp massvis med bilder och förklaringar! :)



Visste du att..


Vi krymper ungefär en centimeter varje dag. På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.





Test på Facebook


Den pratglada tjejjen som mysfikar och reser "jorden runt"

Du är tjejjen som snackar kompisarna genom alla problem (ofta kan du avrunda pepptalket med en otrolig "tröst-ätartårta"). Får du själv problem delar du med dig av dem först efter du själv löst dem. Du hittar lätt rätt samtalsämne för stunden och fungerar det inte kan man ju alltid prata om strumpfyllda sandaler eller månförmörkelser. Vännerna älskar och avgudar dig. Din vilja tar dig långt. Killarna i din omgivning förälskar sig i dig utan att du vet om det. Allt sedan en blinddate på Muggen kilar du numer stadigt med en lika pratglad mäklare. Du klär dig i paljettvästar i guld och sätter upp håret med fågelfjädrar, vilket blir en egen och klockren stil.

Stämmer det verkligen in på mig?




Ny Header


Fixade en ny header imorse. Tyckte den blev lite mer av sommaren :)

Ny

Gammal





Vakna med The Voice


Hundvakt idag med. Christina kom hit med Kingen redan halv åtta imorse, så sen dess har det varit fullt ös! Har hunnit med en vända på byn också, rastning av hunden var meningen, men han ville varken kissa eller göra nummer två. Vi sitter nu tillsammans i soffan och kollar på Arash och någon til tjej som är med i Vakna med The Voice.



Jag tror faktiskt att vovven har fått för sig något helt nytt precis, han gräver nämligen i soffan, i täcket, på handukar osv. Varför gör dom så?





Lördag och slödag!


Ida kom hit och väckte mig och Nirre igår förmiddag. Klockan 12 befann vi oss i parken igen och även då låg vi där hela dagen! :) Så skönt!
Jag knäppte tyvärr inga bilder, förutom ett på Ida, en fin sommarbild. Men vi spelade även kubb, fotboll och Geni under dagen. Under kvällen befann sig Ida, Henrik, Ida och lina här och vi kollade på film, åt godis och doppade chis i creme fraiche :)


Klockan 3 inatt ringde Nikke och väckte mig. han hade nämligen glömt nycklarna hemma så jag fick kliva upp och öppna åt honom. Jag hittade i samma stund Rosa i den här ställningen! HAHA!






Årets första solning (utomhus)!


Åh, vilken perfekt dag det var! Klockan 12 ipå fredagen gick vi ner ett gäng till parken, och där låg vi fram tills det var dags att göra sig ordning inför bonden och karaoke-finalen!
Jag, lina och josse valde låten "genom eld och vatten" med sarek! Och gissa vad, VI VANN! 500 kr i presentkort på Atlantic i sommar! :)


















Sista april 2009


Vi grillade i parken, umgick med trevligt folkslag, drack cider och vin och hade en allmänt roligt kväll! :)

Greven

Wictor & Melinda

Henrik

Ida

Emil & Josse

Grillning

Ida & Josse

Henrik & Nichlas

Grillmästarna


Henrik, Ida & Malin




















Hundvakt, igen! :)


I Tisdags var jag bebisvakt åt Kingen igen. Han äter ju nämligen inte hundmat utan går direkt på katteras mjukmat ist. Jag antar att han tycker det är godare. Jag var sedan iväg till ICA och handlade och passade samtidigt på att köpa mjuk hundmat åt honom. Men det ska ni veta folk, hundar äter kattmat och katter äter hundmat. Här hemma slogs de om att få äta varandras mat! Haha!


Vid mitt ica besök köpte jag jordgubbar, satan vad goda de är nu, smakar precis som de man odlar själv hemma :)

Sedan gick jag, ida, henrik, rebecka och ida till pelles och åt mat och mjukglass!







RSS 2.0