Nikkeboy!



Nikkeboy

Hittade en söt bild på nikke som jag kännde att jag ville lägga ut såhär innan läggdags :)
Puss på wiiniesen!



881130


För exakt 20 år sedan kl. 07.48 kom en liten flicka till världen. Denna lilla flicka fyller 20 år idag och den lilla flickan är jag! Grattis till mig :)

Caroline 20 år

Hade fest här hemma igår då jag, lina, kicki och sarah hade middag innan det kom fler folk hit. Superrolig kväll så tack käraste! Synd att josse inte följde med, men så här i efterhand kanske det bara var bra, hon vaknade nämligen i duschen kl 7 imorse. Haha! Jag däremot kommer inte ihåg hur jag tog mig hem och in till lägenheten, annars så var kvällen perfekt! Sarah och kicki sov över här så imorse vaknade jag till ett framdukat frukostbord. Kicki hade bakat bröd och gjort varm choklad :) Duktig flikka! Nu i eftermiddag har jag haft familj och släkten här. Lina, jossan och josse kom förbi en sväng och fikade också och nu är erik och alek här. Finfina presenter fick jag så nu blir det till att passa in dom i inredningen till veckan :)

Nu ska jag käka lite skinksallad och kanske ta mig en fika :)
Imorn återgår vi till arbete igen och försöker kämpa oss genom den kommande veckan.



Julshowen 2008, Söderhamn


Igår var vi väg på den hemliga julresan och vi bar oss iväg till Söderhamn för att gå på Julshowen. Inte alls som jag förväntade mig att det skulle vara, så en aning missnöjd blev jag. Maten var god, underhållningen sådär, nästintill dålig men den sist halvtimmen gjorde kvällen till en succe :) Vi dansade och skrattde så jag vek mig nästa dubbel ett tag. Kära värld vad folk kan när de har alkohol i kroppen! Inga namn nämda men det förgyllde kvällen! Tack kära arbetskollegor och vi ses på måndag :)




Ikväll ska jag firas, för det behöver jag :) Middag klockan 5 och tranan senare är vad som är planerat :) Nichlas blir inte med då han jobbar, som vanligt. Men imorn är han ledig och jag ska försöka lura med han ut på julskyltning och dansa kring granen hade jag tänkt :)

Nu blir det en cigarett ute på balkongen sen ska jag ut och sanda trappan



2008-11-28


Ett nytt inlägg kan betraktas som ett nytt liv, varför inte?


Det var länge sedan jag bloggade och nu känner jag mig på hugget igen! Det är trevligt med bloggar, och när jag skriver av mig känner jag ett visst brus inom mig och får mer koll på tillvaron.
Sist jag skrev var nog i tidig februari i år, och nu befinner vi oss i sent november. Detta kommer även att innebära att jag kommer att inleda mitt 20:e år som människa på jorden här den sista november :) Det ska därför firas med massa godsaker i helgen. Dels så festar vi tjejer av oss på lördag hemma hos mig och Nichlas med både middag, alkohol och det goda till. På söndag är det den 1:a advent och även så min efterlängtade födelsedag. Då kommer familjen och släkten och fikar, strax efter dans kring granen är avslutat på julskyltningen.

Idag är det fredag, fredag den 28 november 2008. En minnesvärd dag skulle jag kunna tänka mig för ikväll drar vi iväg på en hemlig julresa med jobbet som jag och chefen har arrangerat. Mer om det kan ni läsa sen. Så som ni ser så är min helg FULLBOKAD! Vilket jag finner mig perfekt start på en perfekt helg.

Apropå ingenting och ingenting alls så blir det framsteg lägenheten, sakta med säkert som man brukar säga. Kan försöka lägga ut lite bilder så ni får se vad vi gjort hittills och varför det tagit sådan lååång tid.
Mitt uppe i all renovering så har jag startat vår julpyntning. Redigan mysigt blev det! Men jag skippar nog julgardiner, för jag satte precis upp mina vanliga gardiner känns det som. Men det börjar finna sig hemtrevligt hemma hos oss nu, förutom våra grannar på undervåningen som har mage till att klaga på oss minst en gång varannan vecka. Är det inte att vi går hårt på golvet så är det att vi renoverar eller hoppar och dansar. Men styrelsen i vår bostadsrättsförening står på vår sida och ska försöka hjälpa oss ut ur det här, så det känns tryggt och skönt.

Katterna mår bara bra, eller jag vet inte hur Rosa mår efter natten strul. Jag glömde henne ute på balkongen hela natten, hon måste ha sprungit ut när jag var ut och rökte i går kväll innan jag la mig. Sen har Rosa även blivit könsmogen så där har jag fött börja ge henne katt P-piller. Trumsan blir stor! :)

Rosa 6 veckor

Nu ska jag gå ner i fikarummet och ta mig en kopp kaffe och snacka lite strunt, sen blir det hårdjobba så jag hinner hem till den "hemliga" julresan vi ska på ikväll.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0