På väg till Göteborg!


Just nu sitter Lina, Jossan, Matilda, Jag, Nichlas, Rebecka och Josse i bilen på väg ner till Göteborg för att möta upp Ida. Vi har inte ens hunnit fram till Falun än så vi har en jädra bit kvar att köra. Vi har hyrt en minibuss på 9 personer, vilket underlättar senare vid hemfärd då vi ist skulle ha behövt tagit 2 personbilar och bara varit 5 stycken på vägen hem.

Det kommer mer uppdatering under dagen! :)




UNDERBARA SOMMAR-SVERIGE!


Hela dagen igår och idag har ägnats åt solning. Vilket jag dock får lida för ikväll. Röd som en räka trots att jag smörjt in mig med solfaktor. Inte röd överallt såklart, mne ni ska se min stjärt! HAHA!

De senaste kvällarna har tillbringats med vänner då vi sprungit stora bäck, morgonvandrat, spelat kubb & myst i Ninas stuga.

Jag får absolut inte glömma att nämna att jag sökte fem jobb igår, så nu är jag aktiv i mitt arbetssökande! Duktig va? :)




Sugen?


Som jag skrev i tidigare inlägg över vaxning mm Hos Kristin så har ni hennes prislista här nedan!

Pedikyr utan lack 200 kr
Pedikyr med lack 250 kr (lacket följer med hem)
Manikyr 200 kr

Massage
Helkropp 50 min 250 kr
Rygg 25 min 150 kr

Vax
Helben 250 kr
Halvben 150 kr
Bikini 100 kr
Axill 100 kr
Överläpp 50 kr
Helben + Bikini 300 kr

Frans- och Brynfärg 100 kr
Enbart frans eller bryn 60 kr

Centrumbutiken mitt i Edsbyn. Bokning, 0738054410.
Om Hon inte svarar, lämna namn och telefonnummer så ringer hon upp så fort hon kan!




Midsommarlek!









Dans i Jössebo!











Som ni kanske märker på bilderna så är inte någon av oss just så pigg på att börja pimpla alkohol igen sådär dagen efter midsommarafton. Men rätt som det var så var ölspelet igång och även kroppen välkomnade fyllan rätt bra, lite för bra! En ledtråd bara, för er som inte träffade mig i Jössebo vill säga. Mina ben är söndertrasiga av blåmärken, kvistsår och skrubbsår. Min haka är blå med rivsår och uppsvullen med en STOR bula. Höften känns som om att den är ur led. Men tack ändå, just för att jkag kom hem och vaknade dagen efter! Haha!





Midsommarafton i Hällbo


































Klappa händerna i takt!




Tror du att du skulle slå han? ;)





Vad söt du är





Var in på systers blogg nyss och lyssande på den här låten :) Skön! :)




Onsdags Cruising på Byn


De har nu samlat i parken. Jättemånga bilar ska ni veta! :)







Liseberg!


Minisemester i Göteborg som jag skrev om tidigare innebär även Liseberg! Det glömde jag ju säga!





Lägenheten 2008/2009


Nu har det gått ett år sedan vi flyttade in i Lägenheten här på Bäcksigen i centrala Edsbyn. Tänkte därför lägga ut lite för- och efterbilder på hur långt vi har kommit med vår renovering. Det tar sin tid!

Kök före





Kök Under




Kök Klart





Matrum Före



Matrum Klart





Vardagsrum Före



Vardagsrum klart



Sovrum Före

(Det lilla rummet med massvis med saker i)

Sovrum Klart




Det var tre av alla rum vi har. Det finns fler så det kommer mer uppdatering när dom rummen är klara! Visst har vi lyckats bra hittills? :)




Kicki Tid


På måndag har jag bokat in en tid hos Kristin Larsson för Pedikyr, Vaxning av helben och färga bryn och fransar. Hon går Privatskolan i Stockholm och utbildar sig till Hud- och Spateraput och jobbar i Sommar vid källarvåningen under Centrum Butiken här i Edsbyn.

Är du nyfiken på vad hon har att erbjuda?
Priser och ev. Bokning kan ni göra på telefon: 073 805 44 10





Naglar & Vaxning!


Idag slutade jag ungefär en timme tidigare. Gick direkt efter jobbet till Salong Miracle där Carola väntade på mig. Hon började med att vaxa bort min "mustache" och därefter fick jag nya naglar igen :) Den här gången blev det dock inga tippar och ngelförlägning, då jag under en längre tid bitit bort naglarna så att mina naturliga naglar har fått sämt kvalité. Så han fickade och donade med färggelé och byggde upp mina egna naglar, så de på lång sikt ska repareras och blir lång och fina igen! Två av naglarna var i så dålig kvalite så där byggde hon med vanlig gelé och dekorerade dem sommarfint ist. Känner mig lite hipp nu så här bara några tillar efter, men jag vänjer mig och självklart ska jag vara rädd om naglarna så de håller!








Ninas Stuga


Som jag skrev i lördags så åkte tjejerna upp till Ninas stuga i Nyasen och badade, basta och drack vin. Så himla mysigt! Bilder får tala för sig själv, och om ni undrar så åkte vi på Bonden i slutet av kvällen. Riktigt rolig kväll som skall göras om strax!























Nu ni!


Nu är det 4 dagar sedan jag skrev något alls i bloggen, Fy skam på mig! Jag har jobbat på Pl-Glas den här veckan. Gått upp kl 05.00 på morgonen så när jag väl kommit hem är det matlagning, städning opch sova som gäller!
Idag är det en annorlunda dag. Jag är nämligen rätt så pigg efter jobbet, då jag spenderat tid i parken tillsammans med Ida och en kompis till henne :)
Så nu vänner ska jag uppdatera!



Basta, pimpla vin & bada!


Ikväll vid 6 tiden åker jag med tjejerna upp till Ninas stuga. På schemat står bastning, badning och pimpling av vin! :)

Bild från ninas stuga i fjol





Kingen & Greven


Pratade tidigare med Melinda i telefon över hur det går an för mig med min diet. Några minuter efter avslutat samtal träffades vi i parken tillsammans med vovvarna. Gud så bra de kommer överense! Inga hundar brukar gilla Kingen när han hälsa, då han är så liten och ettrig! Men med Greven går det hur bra som helst!

Lägger därför ut en söööt bild på Kingen sen gårdagen! :)





Bröllopsdag!


Idag Frirar min mamma Christina och hennes man Magnus sin 9:e bröllopsdag. Familjen gick därför ut på Kina restaurangen i Bollnäs för att äta nu ikväll! Så himla gott. Jag beställde tre små rätter där det även ingick friterad banan med sirap och glass, Det är så jättegott! Men ni ska veta att jag tackade nej till efterrätten pga min diet! :)

Grattis Mor och Magnus! ♥













Student 2009













Studenten


Snart kommer årets studenter på Voxgymn förbipasserande utanför vår lägenhet och vandrar ner till parken. Jag, Josse, Camilla och Nichlas stannar inne i det dåliga vädret och kollar på dem från balkongen. Bilder kommer upp senare!




Bokat Hotell!


Sådär, i morse bokade jag 2 hotellrum på Scandic Rubinen i centrala Göteborg. Vi ska dit på semester i år. Tog tre dagar i Göteborg och på väg hem så stannar vi till i Skara och går på Skara Sommarland! Weii!
Vecka 27 mån, tis & ons är inbokad och klar! :)










Godmorgon Tisdag!


Så vackert att betrakta! Av det här vaknade jag nyss:





Herbalife



Idag började jag med en diet från Herbalife. Det innebär att en distributör, i mitt fall Melinda, skräddarsyr en personlig viktnedgång/viktuppgångs program. Mitt mål är att jag ska ha nått min idealvikt innan december månad.
Dieten innebär, i mitt fall, att jag byter ut två måltider/dag mot två shakes, örtvitminer och mellanmål. De första 30 dagarna skriver jag ner anteckningar i en bok som medföljde och ser därefter om jag är nöjd med produkterna eller inte. Jag lägger ner min själ i det här, så nu kör jag hårt! GO ME!

Info:

Herbalife grundades 1980 då entreprenören Mark Hughes lanserade Herbalife Formula 1 shake, företagets första produkt som ännu idag är kärnan i alla Herbalife program. Varje dag äts över en miljon Herbalife Formula 1-shakes världen över.

Herbalife formula 1 har hjälpt miljontals människor att nå sina personliga wellnessmål. Människor världen över berättar att de har lyckats gå ner i vikt eller fått ett sundare näringsintag genom att följa Herbalifes recept på framgång och använda Herbalife Formula 1 shake.





Heldag med Bästa Kingen!


Kl. 08.00 kom han hem till mig och sedan dess har det varit full fart! Christina kom hit efter jobbet och nu har de åkt hem igen. Kingen kommer även hit imorgon så även då blir det lek och promenader :) Bäst att ladda om batterierna nu under natten :)








Visste du att..


Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.





Bubbleroom.se


Jag upptäckte den nya tidningen Bubbleromm. Köpte den på Statoil igår kväll för endast 10 kr! Mycket bra och intressant läsning, det lovar jag er :)









Test!


Översätt dessa ord till Engelska:
Köpa Se Stol Tio

Tala högt och säg orden flera gånger ganska snabbt!
Nedan har du svaret








Nationaldagen 6 juni 2009


Var meningen att det skulle grillas i Lördags men planerna sprack då vädert inte tillät detta. Klok som jag är lagade vi istället Kycklingfilé med sås i ugn tillsammans med pressad potatis. Det bev verkligen en hit, då maten tog slut! :)
Vi hade vår lilla förfest hemma hos mig innan vi gick på bonden (innan de hade öppnat) och sedan vidare till Linnea Elofsson där det bjöds på fest.
Lina, min goda vän "spykråkan" mådde , lika sant som sagt, pissdåligt. Så jag följde med henne hem till mig och lade mig och sov när de andra fortsatte festen till Röda Bonden. En trevlig kväll ändå, trots att den slutade tidigare än väntat, men lika bra det för jag gick i vilket fall upp kl 05.45 på söndags morgonen för att jobba övertid på Pl-Glas.












Bal på Kilafors Herrgård 2009














Gallsten och operation


Som jag nämde i tidigare inlägg så skjutsade jag far min till sjukan i Bollnäs. Han skulle operera bort en två sm stor gallsen. Syster Camilla åkte tidigare ikväll ner till bollnäs och hälsa på far vår efter att han opererats. Operationen gick bra och dom gjorde bara titthål på honom. Men vad jag skräcktes över var hur stor hans gallsten var! Den ser ut som en liten citron och är hur stor som helst! Jag lägger in bilder nedan på hur  "vanliga" gallstenar ser ut och så kan ni jämnföra hur pappas är.


"Vanliga"
Pappas




Molger rymde


Åh vilken dålig matte jag är! Mina katter är ju innekatter och har i stort sett bara varit ut en eller två gånger, obesrvera i koppel. I går följde jag med grabbarna till långhed som sagt och direkt därefter åkte jag hem till Lina. Jag brukar aldrig bry mig om vår balkongdörr står öppen eller inte, jag har tidigare tyckt att det är bra för katterna mina att vara ute på balkongen så de får friskluft. Jag kom hem vid halv 12 igår kväll och efter det lade jag mig och kolla på film. Därefter, vid 2 tiden, fyllde jag upp matskålarna till katterna och jag hade en märlkig känsla av att det bara var Rosa som gick och åt. Men Molger är den latase katten, eller mest sömniga av dem, så jag brydde mig inte om det. Kl halv 7 imorse kom pappa och hämtade mig för att han skulle till sjukan i bollnäs och operera sig. Han nämde då och undrade vart Molger höll hus, och som jag alltid svarar när någon frågar vart mina bäbisar är så sa jag "äh, han ligger väl och sover som vanligt". Jag skjutsade far min till bollnäs, kom hem, satt på datan ett tag och märkte lite mer om att Molger inte syntes till här hemma. Jag började genast leta, men fann ingen Molle! Jag väckte nikke och han hjälpte mig att leta, men vi fann han aldrig. Akut ringde jag min mor och hon påstod att Moger säkerligen hade hoppat ner från balkongen. Så jag trädde på Rosa koppel och gick genast ut och letade efter Mogler. Jag missade på han, sådär som man gör när man lockar på katter, och direkt hörde jag ett skrikande hjälp-mjau. Och där var han, min lille MOLLE! :) Han satt i höggräset, nedskiten och skakade. Stackarn! :(
Men nu är han nyduschad och jag ska börja ha bättre kolla på honom när han är ute på balkongen! :)






The Twilight Saga: New Moon


Om jag längtar tills den här kommer! ÅH! :)







Gamla bilder!



Sitter hemma hos Lina nu. Har nyss kommit hem från långhed där fotboll spelades mellan Långhed-Edsbyn. Så som ni mrker blev det inget kubb :(
Satt just och kollade igenom Linas bilder på datorn och hittar SUPERGAMLA bilder på oss! Haha, se själva och skratta inte ihjäl er! ;) 






En tripp till Bollnäs


Följde med Ida tidigare idag till Bollnäs. Jag köpte inget mer än ett par nya leggings till Lina. Jag lånade hennes och nu är dom sönder, så därför köpte jag ett par nya till lill trumsan :)
Jag tänkte ta mig an och tvätta oh städa här hemma, det skulle vara skönt tt få det överstökat iaf :) Sedan ikväll tänkte jag få med mig några ner till parken och spela kubb, det är så roligt!




RSS 2.0