Ny soffa!



Åh äntligen har vi skaffat oss en soffa till Gästrummet.Så nu ska det ses till att det rummet blir färdigt! :)

Vi köpte soffan begagnat av Christina för 300 kr, Nypris 1900 kr! :)





Utgång!



Inväntar Christina sen ska vi antingen på Bonden eller Sport In :)
Är det fler som ska ut ikväll?



Middag på Tranan



sitter hemma hos Christina nu i väntan på att klockan ska slå åtta. Jag, Lina och Christina har nämligen bokat bord på tranan 20.15 och ska äta mat där ikväll!




Ny hårfärg!



Uuu, jag vet att vissa av mina vänner tänker: NEEEEJ och vissa: JAAA!
Jag har faktiskt vågat mig på att låta Lina färga mitt hår, men lugn ni bara, det är inte större skillnad än tidigare. Jag har bara fått bort det solskadade och blivit en aning kallare! Sedan så passade vi på att ta bort min dassiga slinga i håret, ni vet den som har varit lila-röd-brun-svart-brun och återigen röd! ÄNTLIGEN! :)

Före


Efter






Veckans produkt - Pure Drops Shape Up Spray



I det första inlägget om veckans produkt nämnde jag att om man köpte två valfria produkter från Pure Drops på Salong Donna så får man köpa Pure Drops Shape Up Sprayen för 69:- (ord. pris 169:-). Här är den! Även sprayen är väldoftande och passar till såväl kvinnor och mäns styling samling!
Jag älskar den!



Finns att köpa på Salong Donna, Salong MAN och Cut & Colour i Bollnäs. Även den kommer inom snar framtid att kunna köpas på Pure Drops hemsida!





Överraskad så här på kvällskvisten ♥


Jag kom nyss ut ur duschen och på bordet i vardagsrummet överraskas jag av det här! Men jag ska inte ta det för vana, utan det är nog enbart för att vi inte har träffas på en vecka nu Nichlas är så generös ;)





Kanonerbjudande på Salong Donna!



Ända fram till jul har vi nu ett nytt kononerbjudande på Salong Donna i Bollnäs.

Vår nyutbildade frisör Frida Engquist Bolander

Klippning + valfri färgbehandling 990:-
(ord. pris från 1180:-)

Frida har gått en treårig gymnasieutbildning på frisörskolan i gävle

Erbjudandet gäller fram till 2009-12-24

För bokning, Ring mig på 0278-17975
Telefontider: mån-fre 09.00-17.00

VÄLKOMMEN!


Jobb!


Helgen gick tydligen fortare än vad jag väntat mig!

Fredag:
Började dagen som vanligt med att kliva upp 07.00. Tog bussen till jobbet för första fredagen någonsin sedan jag börjat jobba i Bollnäs. Detta enbart för att jag skulle premiärjobba på Nya Tuppens Danskrog på fredagkväll och skulle åka med Rebecka hem efter kvällens slut.
På jobbet var det fullfart, men mitt upp i allt ringer min pappa och han låter inte alls okej. Då har han tydligen åkt in på hälsocentralen i Edsbyn och där har de skickat han vidare till Gävle i ambulans. Så arbetet gick mycket segare än vanligt de sista timmarna på SD. Efter flera samtal hit och dit kunde pappa äntligen konstatera att han mådde bättre och därmed jag också! Så jag följde med Christina hem efter stängning och jag lagade kyckling i ungen m. sås till oss två. Vi hann bara äta upp maten så skulle jag befinna mig på Tuppens. Där satt jag i Entrén hela kvällen och det var grymt trevligt folk där! Roligt att träffa på så pass många Edsbybor som man inte sett på länge :) Jag, Jossan, Jessika, Lina och Rebecka fick sluta vid stängningsdags och vi var hemma till kl 02.00.



Lördag:
Jossan övernattade hos mig då vi gick på bonden efter att vi kom hem från tuppens. Pappa ringde och väckte oss och jag skulle befinna mig hos honom i Roteberg till kl 14.00 där det vankades lunch. Pappas specialare - Fläskfilé m. kokt potatis, grönsaker och bea ;) Haha! Men gott var det och skönt att få träffa pappa igen efter omständigheterna under fredagen.
Under lördagen vankades det jobb återgigen och även denna dag i entrén. Allt flöt på som vanligt och nu känner jag mig hemma där ;) Hoppas jag får jobba fler gånger!

Söndag:
Efter jobbet i Lördags så följde jag med Lina hem och sov hos henne. Vi vaknade halv 1 idag, och det var skönt att sova ut! :)
Sedan har dagen mest spenderas i soffläge till tv-tittande. Nu längtas jag efter Trulle (-Nichlas, vi kallar varandra trulle och trullsan ibland, haha!) som befinner sig i Umeå hos Alexander och Alexandra. Han kommer hem imorgon eftermiddag, så jag träfffar honom i morgon kväll.

Hoppas ni har haft en trevlig helg!



Veckans Produkt - Pure Drops Shampoo & Balsam



Pure Drops är ett samlingsnamn av Salong Donnas egna produkter som doftar underbart!
Jag har under en längre tid använt mig utav både shampoo och balsam i den serien och är supernöjd med köpet!
Produkterna är framställd för nolmalt hår och är utformad för att användas dagligen

Dessa kostar 169 kr/st, men under november/december månad har vi ett aktuellt erbjudande på Salong Donna om man köper två produkter från Pure Drops så får man köpa Pure Drops Shape up Spray för 69 kr (ord.pris 169 kr)

Finns att köpa på Salong Donna, Cut & Colour och MAN i Bollnäs. (inom snar framtid kommer man även kunna köpa hela Pure Drops serien över internet via webbsidan: www.puredrops.se)

OBS! Det aktuella erbjudandet gäller endast på Salong Donna





Ny kategori - Veckans Produkt



Jag har nu införskaffat mig en ny kategori som heter Veckans produkt. Där kommer jag under varje ny vecka lägga in en produkt jag själv tycker om som jag beskriver, ger tips om hur man använder den bäst och till vad och vart man kan köpa den och vad den kostar!






Ångdusch m. bubbelkar



Åh äntligen har mamma och magnus fått upp den efterlängtade ångduschen! Jag var där igårkväll och invigde den genom att bubbla :) Det är mitt tycke om vardagslyx!





Halloween 2009



Enkelt förklarat:
- Gjorde oss i ordning hemma hos mig
- Trevlig förfest hos Frida och Linnea
- Tog bussen till Tranan
- Supertråkit på Tranan
- Erik, Emma och Nichlas hämtade mig och Matilda
- Jag och matilda åkte på Bonden där jag hade riktigt trevligt!
- Blev sovkompis med Jossan ♥






Nytt ljud



Nichlas har nu fått sitt efterlängtade ljudsystem från samsung.

Matchande serie till tv:n, 4500:-




 


 

 


Nytt golv i hallen! :)



Här är anledningen till varför jag inte har haft tid för bloggandet på sistonde

Före


Efter





Dörrarna skulle jag gärna vilja måla vit! Någon som har tid och lust att hjälpa mig? ;)



RSS 2.0