Möhippa för Frida, den 27 April 2009


Oj vilken dag det var! :) Det började i söndagseftermiddag med att jag, emelie, josse och lina tog min bil ner till stckholm för att övernatta hos matilda och nina. Vi tog god tid på oss att åka ner och var framme i stockholm vid åtta tiden, efter någon felkörning och så, haha! Vi stannade till hemma hos nina och joel i kungsholmen, och jag och lina lämnade av vår packning där. Sedan fortsatte vi i bilen tilsammans hem till matilda och pär som bor i bromma. Det tog endast tio min med bil. Där lämnade josse och emelie av sin packning och vi parkerade bilen utanför och tog sedan t-banan in till stan.




Väl inne i stan gick vi på McDonalds och käkade. Vi återvände strax därefter hemmåt igen för det var ju trottsallt sovdags, vi skulle upp tidgit dagen efter! :)
Vi klev upp rean kvart över sex på måndegn för vi skule befinna oss i märsta och hämta frida redan halv nio. Trött och riktigt nervös var jag, för det här är ju ändå den första möhippan jag varit på, och lite extra speciellt är det ju när det är den första vännen skom gifter sig.
Här nedan står vi och väntar på pendeltåget mot märsta




På märsta station tog vi bussen ut till kvarteret där frida bor, hon visste såklart inte om att vi var på väg. När vi klivit av bussen ringer nina frida och ska höra om hon är vaken. Nina är verkligen jätteduktig på att spela med och denna gång lyckades hon superbra! :) Hon frågade frida om de skule umgås under dagen och ta en promenad tilsammans. Frida skulle klä på sig och ta tåget ut till nina och möta upp henne bestämde de. Vi stod just utanför fridas trappuppgång när nina lade på luren och direkt därefter plingar vi på hennes dörr.
Snacka om överraskad hon blev! :)






Efter mycket skratt och många tårar så bad vi frida att slänga sig in i duschn, kläa på sig och äta frukost



Innan avslöjande om vilka kläder hon skulle bära under dagen så fick vi se hennes brudklänning, och shit! Jag grät och gud så vacker hon kommer att vara :)
Sedan var det dags för klädseln. Och där blev det ännu mer gråt och skratt! Någon som känner igen kläderna och skorna?






Sedan var det dags för dagens aktiviteter. Vi tog tåget in mot stan igen där uppgifter väntades.
Hon fick böja med att sätta sig mitt på "plattan" och måla en bild av sin "Drömkille". Hon lyckades ganska bra tillslut, visst?















Den andra uppgiften var att hon nu när tavlan var klar, så skulle hon sälja den - till högst bjudande!

Påväg att lyckas sälja?

Lycklig försäljare

Lycklig köpare? :)

Den tredje uppgiften var att hon nu skule köpa kondomer och en banan för de pengar hon sålt tavlan för

Den fjärde uppgiften var att hon skulle be fem olika personer om att hålla i bananen medans hon "trädde" på fem konomer på bananen. Tråkiga människor det finns, men tillslut ställde några umgdommar upp :)





Den femte uppgiften var att hon av de kondomer som var kvar skulle hon blåsa upp till ballonger och dessa skulle hon be tre olika killar hålla i dessa "ballonger" samtidigt som hon klippte av deras kalsonglappar!





Frida klarade av alla uppgifterna hittills och var värd en lunch. Hon fick välja ställe att käka på, så det blev Taco Bar. Frid blev bjuden på maten av personalen som jobbade där och hyllades med en kyss på kinden av mannen i kassan.
Vid varje övergångställe var frida tvungen att be någon att få ledan över övergångstället.
Efter maten tog vi en glass på donken och därefter rörde vi oss mot hötorget. Där bjöds det på frukt och blommor till håret. Hon fick även hjälpa till med försäljningen av frukt!


Vi fortsatte sedan efter drottninggatan och stannade till vid en man som spelade gitarr. Där vart frida tvungen att bjuda upp en okänd person till dans.




Efter en jättelyckad dag på stan tog vi pendeltågen till spånga. Där väntades en äventyrshall som heter Tonox. Vi valde grenarna vollyboll där det innebar att man var tvungen att stå på knä vid spelets gång, superkul! Vi delades i i två lag, tyvärr har jag ännu bara en dålig bild på mitt lag, det ickevinnande laget.




Sedan var deg dags för sumobrottning - I STORA KLÄDER!



Alla ville se :)
Sedan tog vi en avslutande tunering i sittandes ishockey

Runt 4 tiden tog vi bussen till Bromma hem till Matilda för att kolla på videon som spelats in under den gångna dagen. Tyvärr ville det inte fungera så videon är fortfarande osedd, men vi ska bränna ut den på en DVD.
Vi duschade och klädde upp oss till kvällen och vi hade varit så gullig motfrida att vi tryckt upp en alles egen tröja som hon skulle ha på sig under kvällen.
Vi möttes up i Gammla stan på en restaurang där vi bokat bord till klockan åtta. Den blivande bruden fick även bära slöja under kvällen :)





Innan efterrätten serverades avslutade vi våra uppgifter för frida med en sista. Hon skulle, med hjälp av många olika munnar, näsor och ögon para ihop den rätta till sin blivande man. Hon lyckades inte på första försöket men till sist så blev det TEO :)


Sedan kom efterrätten in! :)

Vi avslutade sedan kvällen på Fridays! En suverän Möhippa och dag och kväll! :)








Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad roligt det såg ut! :)

2009-04-29 @ 12:40:00
URL: http://camillavikstrom.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Guuud vad kul och vad himla härligt! Vilken rolig dag för er alla, och vad härlig Frida är som gjorde allt. Hahaha! Vad himla roligt alltså :)

2009-04-29 @ 23:24:37
Postat av: Christina

Åh vad roligt!! :)

2009-05-02 @ 13:11:08
URL: http://christinasvedberg.blogg.se/
Postat av: Madicken

Å vilken minnesvärd dag tjejerna ordnade till dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0