Fler & Fler


Antalet läsare på min blogg har ökat procentiellt den här veckan, så ett stort tack till er läsare! :)

Jossan och lina var precis här och la över gossip girl & prision break på jossans hårddisk och de skulle nu vidare till bonden på quiz. Jag är på tok för trött för att följa med och jag MÅSTE hoppa in i duschen strax och lägga mig så snart som möjligt. Imorgon är en ny dag med nya utmaningar och faktureringn måste ses till att bli klar nu innan jul. Jag ska trots allt jobba i mellandagarna men det mest svåra måste jag få undanstökat nu när jag har hjälp på kontoret. Ari och Elisabeth, som jag jobbar med på kontoret, är nämligen lediga under mellandagarna så jag komemr att vara ensam i tre dagar under vecka 52. Och självklart är det den mest stressigaste tiden nu såhär innan årsskiftet, allt måste ses till att bli klart - I TID!

De flesta julklapparna är nu avklarade, har bara ett par skoterhandskar kvar att köpa till pappa, och det känns verkligen i plånboken vill jag säga! haha :) Tur det är lön snart igen.

Pratade med Rebecka på telefon idag och hon kom med en smart ide till annandagen. Vad det är kan jag tyvärr inte avslöja här utifall visa personer läser det här som är involverad i fallet :) Men jag kan avslöja en del utav det, en överraskningsfest är på gång.
Jag skulle egentligen ringa upp rebecka nu i eftermiddag men jag har inte haft tid. Så om du ser det här så sänder jag iväg dig ett sms ikväll så ringer jag imorn ist :)

Nu ska jag hoppa in i duschen!





Kommentarer
Postat av: Ida

Men vad roligt att du bloggar Carro, så jag har något att läsa :)

2008-12-11 @ 09:57:25
URL: http://www.idastrandell.se
Postat av: Carro

Ida:

Och jag tycker det är skitroligt att du läser! Hur är det med dig förresten?

2008-12-11 @ 11:05:01
URL: http://carrovikstrom.blogg.se/
Postat av: Josse

NÄ NU BLEV JAG NYFIKEN!!!!!!!

2008-12-11 @ 13:40:10
Postat av: Carro

Josse:

Jag kan skvallra för dig ikväll :)

2008-12-11 @ 14:11:32
URL: http://carrovikstrom.blogg.se/
Postat av: Ida

Det är helt okej, men det har varit en höst av motgångar, så efter jul tar jag mitt pick och pack och flyttar hem till Knöahian igen! Måste hitta på nånting då, saknar er så jäkla mycket!

2008-12-11 @ 15:21:11
URL: http://www.idastrandell.se
Postat av: Carro

Ida:

Vad skönt att komma hem då! Slutar så för det flesta har jag märkt. Först flyttar man sen kommer man tillbaka - alla är så edsbykär :) Då ses vi i jul nån gång va? :)

2008-12-11 @ 15:36:47
URL: http://carrovikstrom.blogg.se/
Postat av: Ida

Byn är bäst, är ju bara så! :)

2008-12-11 @ 16:11:33
URL: http://www.idastrandell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0